Expoziții concomitente

 

Primul an pe scenă a fost unul hezitant, dar făcut cu pași conciși. Pentru următoarea scenă, Dana Art Gallery vrea să ridice ștacheta din toate punctele de vedere.

 

“Dor de Viu” este primul eveniment – o expoziție de textile – în care artista Ramona Stanca Vârtosu va expune; deschiderea are loc la Teatrul Masca pe 19 februarie, ora 17.

 

Al doilea evenient va fi reprezentat de o expoziție de pictură, “Elemente” de Valeria Diaconu. Picturile vor fi expuse la Opera Națională București și ne vom întâlni pentru vernisaj pe 21 februarie, la ora 18.

 

Hotelul Epoque, un spațiu nou și elegant, va găzdui al treilea eveniment, “O Lume”, unde Mirela Iordache își va expune lucrările timp de trei săptămâni. Te invităm la vernisaj pe 22 februarie, ora 18.

 

Pentru marele final am lăsat o expoziție comună unde cinci artiști își vor da concursul: Andra Nenciu (grafică), Matei Crisan (grafică), Daniel Craciun (pictură), Eugen Vasile Iovan (pictură) și Catrina Vasile (sculptură). La Scena este locul ultimului eveniment. Te așteptăm la vernisaj pe 24 februarie, ora 18, pentru a celebra împreună un an de Dana Art Gallery.