cazinou de poker

Încă din vremurile antice, arta și mass-media au reflectat mereu societatea și cultura. Trendurile în schimbare, stilul de viață, și introducerea principiilor străine s-au reflectat în schimbarea muzicii, picturii, și a teatrului. Jocurile de noroc și cazinourile nu sunt cuvinte noi însă au fost mereu atribuite unui anumit curent de schimbare.

Te-ai gândit măcar o dată ce i-a făcut pe artiști să ia în considerare jocurile de noroc ca un medium? Vei găsi în mmaterial de ce și cum jocurile de noroc au inspirat media.

gambling

Arta jocurilor a evoluat pentru vizualizarea textului

De la textele antice care datează de la 3000 îHr până la romanele și ziarele secolului 20, mai multe povești și scrieri au dezvăluit o serie de jocuri de noroc în toată lumea. Înțelegerile și jocurile diferă vag de la țară și regiune, care se împrăștire puțin prin cuvinte.

Datorită creșterii artei și a industriei media, era medievală și a ei audiență a cerut o descriere a acestor tete, care nu erau ligibile pentru toți. Deși jocurile de pariere au avut mult de suferit de pe urma adăugării de legi, mass-media a venit în ajutor pentru a reda scenele populare din textele de demult.

Jucătorii bogați vroiau documente datate

Mereu credem că jocurile de noroc sunt pentru bogați pentru că se învârt sume mari în pariuri. La fel stătea situația și în trecut datorită jucătorilor tari care erau printre cei mai bogați într-o societate oarecare. Jocul antrenant de zaruri sau cărți era un joc de societate unde cele mai populare pariuri urmau să fie documentate.

Mai mulți pictori și scriitori erau în special interesați în a captura scena pariului sau pe cele care implicau decizii grele, proeminente. În timp ce bogații deveneau populari în toată lumea, câștigurile lor la jocurile de noroc se mediatizau odată cu ei.

Teatrele vor să redea interesele publicului

Pictorii și scriitorii de texte de teatru s-au axat mereu pe interesele publicului pentru a produce conținut la cerere. Încă din secolul 17, jocurile de noroc și pariurile au devenit un canal popular de venit și recreere, care i-a inspirat pe creatorii de artă.

Portretele binecunoscute precum Masa de Ruletă de Edvard Munch sau Jucători de cărți de Paul Cezanne erau desenate în timp ce jucătorii își petreceau timpul la hanurile locale unde jocurile de noroc erau populare. Mai multe piese de teatru cum sunt Un tramvai numit dorință de Tennessee Williams sau Un cuplu ciudat de Neil Simon au redat actele cele mai comune din cadrul jocurilor de noroc.

gambling games

Jocurile de noroc, alegerea pentru competiții

Cum jocurile erau multe și strategiile de câștig grele și migăloase, jocurile de noroc erau în mod natural cele mai comune alegeri pentru cele mai grele competiții. Cum jocurile regionale erau diferite în materie de reguli și pariuri, oameni le găseau mai interesante și mai bune pentru a-și întâlni adversarii străini.

Mai multe competiții și turnee sprotive cunoscute aveau pe lângă și jocuri cu cărți sau pariuri sportive în program, fapt ce a dus la popularizarea lor și mai mult. Cum nebunia creată de popularizarea acestora era perfectă pentru mass-media, creatorii nu au lăsat niciun asemenea moment să treacă fără a-l imortaliza.

Cazinourile locale promovau mereu cultura și stilul de viață regional, care atrăgeau mulți oameni spre pământurile lor. Cum arta și teatrul deveniseră rapid canale de răspândire și influențare a oamenilor din toată lumea, au început să depindă din ce în ce mai mult de temele preferate, cum sunt jocurile de noroc, să ajungă peste tot pe mapamond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *